11 Ocak 2014 Cumartesi

FİKRİ MÜHİMDEN GELENLER -NESCAFE-COFFE-MATE

İyi akşamlar dostlar.güzel ve keyifli bir akşam ve sıcacık bir pazar diliyorum sizlere.ben şu ana o akşam keyfini yaşıyorum :) kahvem ve sebooo :)
yıllarca çay yada kahve içmedim hatta 30 yaşından sonra başladım diyebilirim.çaya hala düşkünlüğüm yok okulda içersem ama evde demlemeyiz ailece.ama kahveye gelince onsuz olmaz derim hemen.hatta evde kahve keyfi saatlerim bellidir kimse  bölemeez :) midemde sıkıntı olduğundan Türk kahvesi içemiyorum.sadece nescafe.ve yine sade içemem.şekerli ve süt tozu olacak mutlaka.ve yine sadece tek marka kullanıyorum Nescafe  üçü bir arada.öyleki ziyaretine gittiğim arkadaşlarım dostlarım özellikle benim için alıp evlerinde bulundururlar.ne yapayım azıcık takıntılıyım.ama bu keyif işi o kadar olacak değil mi?
geçen hafta Fikri Mühim'in kahve anketine katılmıştım ve açıkçası ne olacağı hakkında bir fikrim yoktu.cuma günü tenefüste kargon var hocanım dediler.merakla aldım paketi,bir yandan düşünüyordum kimden ve ne? kızçeler durur mu onlar benden meraklı :) açtık paketi görünce çook şaşırdım.Fikri Mühimden gelmişti.iki paket Nescafe Classic  ve cofee-mate,kızlardan duygu paketin birini kaptı hemen "bu benim" diyerek :)) neyse fotoğraflayayım ikram edeceğim kuzum diyerek kurtardım paketi ki aslında zaten biri arkadaşlara ikram edilmek üzere gönderilmiş.
ne güzel.kahve zaten keyif ,dostlar olunca bu keyif iki katı.
paketin birini hemencecik okulda açıp bir sonraki tenefüste kahvelerimizi keyifle içtik.bir yandan fikri mühim nedir? neden sana kahve yolladılar ?biz de üye olmak istiyoruz vs gibi sorular sordular.Ağızdan ağıza iletişimin ne kadar önemli olduğunun kanıtı değil mi bu sohbet.Fikri mühim zaten bu konuda gerçek bir öncü bence.


gelelim bu süper ikili hakkındaki düşüncelerime.açıkçası özellikle ve ısrarla üçü bir arada kullanırken ilk 2 fincanda tadı bana istediğim hazzı vermedi.ama gönderdikleri formda 7 kez denemeden karar vermeyin yazıyordu.alttaki fincanım 6. kahvem :) ve şimdi çok keyif alıyorum.
teşekkür ediyorum fikri mühime teşekkür ediyorum.keyifli bir deneyimdi benim için.en güzel deneyerek sonuç alıyor insan değil mi?
hepinize kocaman kocaman sevgiler,selamlar...



21 yorum:

  1. Canim sana afiyet olsun ;)suanda fikti muhimin gonderdigi kahveden bende iciyorum...

    YanıtlaSil
  2. Ooooh, afiyet olsun ablacım. Coffee-Matesiz kahvenin tadı yok ama gerçekten...

    YanıtlaSil
  3. samecznego :)) pozdrawiam ciepło i z miłością Alanay:))

    YanıtlaSil
  4. alanaycığım afiyet bal olsun, ben de çayı çok severim, hele yanında taze simit veya poğaça vs. varsa, hiçbir şey yoksa ekmeğin arasına zeytin, peynir, kuru soğan ve biraz salça da olur bana:)
    sevgiler sana ve de sebo'ya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim müjdem.çayı çok istedim ama sevemedim işte.:))sana afiyet olsunnn.sevgiler de bizden.

      Sil
  5. harika bir paket olmuş... kutlarım fikri mühim'i..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim emine hanım.bende kutluyorum fikri mühimi :)

      Sil
  6. Kahveeeeee. Sabah kalkınca içmezsem çevre sağlığı açısından sakıncalı oluyorum, o derece.
    Ama benimki Nestcafe Gold. Sütsüz - şekersiz ve koyu. Nal yüzdüren cinsten :))
    Ah ama canlarım, şu beyazlatıcı tozu kullanmasanız keşke. Saf kimyasal. Bir iki damla sütle içmeye alışsanız ne iyi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) sanırım bende öyle oluyorum.süt konusunda haklısın bazen süt bazen süt tozu kullanıyorum işte :(

      Sil
  7. canımmm afiyet olsun bayılırım bu ikiliye sabah sabah gözümü ilk açtığımda kahvemi yudumlarım :)

    YanıtlaSil
  8. Afiyet olsun canım.
    Ben o 7 fincanı 2 günde içtim bitirdim :)
    Bana yetmez o kadar kahve az geldi...
    Ama yinede Fikri Mühime teşekkür ederiz....

    YanıtlaSil
  9. Mübarek Mevlit Kandili gecenizi kutlar, dualarınızın kabul olmasını dilerim. Sevgilerimle…kahve içinde afiyet bal şeker olsun. ben de kahveyi çok severim ama çay vazgeçilmezim. selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili özlem amin diyorum.bir mukabele...sevgi ve selamlar benden..

      Sil
  10. :))teşekkür ederim gülayım.haklısın banada yetmedi :))

    YanıtlaSil
  11. merhaba.teşekkür ederim güzel yorumunuz için.şu an açım karnımı doyurduktan sonra mutlaka bakacağım verdiğiniz linklere :)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)