28 Ekim 2013 Pazartesi

Hayal Kurmak Güzeldir! Mim...

deep mimlemiş beni.öyle bir mim ki azıcık da olsa yazarlık istiyor.benim ne haddime :) ama konu güzel çok güzel.
aslında hayal kurmak hayatımda aklım erdiğimden beri var :) hatta hayalciliğim bazen başıma işler de açtı diyebilirim:) her daim her yerde hayal kurabilirim.mesela öğrenciyken sıkıldığım derslerde hayallerime sarılırdım ben ki gözüm açık şekilde uyuyarak hayal kurmada üzerime yoktur.her gece yatağa girdiğimde hayallerim uykuyu bedenime çağırır.bu yaşa gelmiş olsam da bu ritüelim en yorgun zamanlarımda bile değişmemiştir:)


kimi hayallerim altın kumuna vuran yumuşak dalgaların şarkı söylediği sahipsiz bilinmeyen bir adaya sürükler beni.hiç su yutmadan boğulmadan yüzerim:)) hava çok sıcak değildir ve inanılmaz güzel bir meltem esiyordur....
kiminde tuvalim karşımdadır ve fırçam elimde,hep hayalini kurduğum korkusuz fırça darbeleriyle yine o an hayalini kurduğum resmi boyarım...
kiminde çok zengin olmuşumdur ve tanımadığım yada tanıdığım tüm insanların artık sihirli değnek haline gelmiş parayla hayallerini gerçekleştiririm :)
kiminde ise bir gün olacağını hem hayal ettiğim atölyemde bulurum kendimi.canım çeker çamura daldırırım ellerimi,şekillendirir heyecanla fırının başında kilin sertleştiğini düşünerek heyecanla bekler,canım çeker dikiş makinemin başında hep istediğim çantaları diker ,canım çeker keçelerle oynar,canım çeker mum dökerim kalıplara ya da boncuk dizerim sıra sıra...
çoğu kez uçtuğumu hayal ederim.çabucak uzak ülkelere gidebildiğimi ve istediğim zaman bir böcek kadar küçülüp istediğimde bir dev kadar büyüyebildiğimi.
bazen başbakan olur ve ülkeyi tüm sorunlardan kurtarırım :)))
bazen de çok üşüdüğümde kocaman bir şömine hayal ederim.yeşil kadife kaplı koltuğumda elimde kahvem yanımda ablam ve kız kardeşim konuşuyoruz,sonsuz zamanda zamanı yaşıyoruz...
hayallerin ucu bucağı yok.bizi bu zamanda yaşadığımız ortama getiren hatta bilgisayar başında duygularımızı paylaşmayı sağlayan da yine hayallerimiz.birileri önce hayal ediyor sonrada hayalini gerçek kılıyor.
tüm hayallerinizin gerçek olması dileğiyle.
bu mimi gülay,özlem ,fatoş,bahçe perim,müjde,bahar,demet,mormenekşem ve cevaplamak isteyen tüm dostlara gelsin.adını unuttuğum arkadaşım varsa eklerim.sevgiler..


11 yorum:

  1. Hayal kurmak her yaşta güzeldir Alanay'cım..Kurduğumuz hayallerin gerçek olması dileğiyle,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. haklısın bağnucuğum.son cümlene sonuna kadar inşallah diyorum :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili nurten.seninde bayramın kutlu olsun.sevgi ve selamlar.

      Sil
  4. Üşüyüp şömine karşısında olmanın hayali bambaşka..
    Üşüdüğüm aklıma geldiği zaman da kışın kurulan hayallerin tadı bambaşka geliyor o zaman. Yazın zaten sıcaklık var ama kışın o sıcaklığı hayallerle yakalayıp kendi kendinin içini ısıtabilmek çok başka..
    Yazarken yine gittim hayallere.
    Ahh ah.. ne güzel şey hayal kurmak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)hayallerin güzel sevgili yasemin.hayallerin gerçek olsun.sevgiler..

      Sil
  5. Yayınladım bende hayallerimi inşallah olmuştur :)
    Teşekkürler canım :)
    Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okudum çokda güzel olmuş.ellerine sağlık gülayım teşekkürler..

      Sil
  6. Yavas yavas okuyorum yazilarini.. Hayaller olmasa yasanmaz be alanaycigim.. Hep kuralim o hayalleri ... Öptüm... Ayrica o istedigin atölyeye ulasmani cani yürekten diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)canımsın.inşallah nar çiçeğim her birimizin hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle.çok öpüyorum seni.

      Sil
  7. Ben de hayal kurarım bazen. Bazen kızdığım kişiyle kavga eder sonrada buna değmeyeceğine karar veririm ama uzun sürer bu kavga içimde; bazen de sevdiklerimle hep birlikte gitmeyi istediğim yerlere gittiğimiz mutlu olduğumuzu düşünür mutlu olurum. Daha başka bir sürü şeyler düşünürüm. Bir de başkalarının yaptığı el işlerinden çok beğendiklerimi benim de yaptığımı hayal ederim...
    Ama siz ne güzel ifade etmişsiniz. Hayal gücünüz kadar yazarlığınızın da güçlü olduğunu düşünüyor ve sizi tebrik ediyorum. Bol hayaller ve güzel kelimelerle oynayı hiç bırakmayın emi.
    ozlemkan

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)