28 Eylül 2013 Cumartesi

sebo aşıda:) (yanında da saç çıkaran bir tarif:))


iyi akşamlar desem akşamı geçip geceye hızla ilerliyor zaman sanırım.:) o zaman iyi geceler derim bende ne olmuş!bugünlerde istediğim sıklıkla gelemiyorum hele kapınızı hiiç çalamıyorum:( yorgunluktan ölüyorummmmm! ya abartmıyorum ama öyle .sizde de bu kadar yorgun hisseden var mı? birde erken kalkıyorum saat 5.45 te.(ancak yetişiyorum) eve gelince okuldan hele yemeği yiyince bir ağırlık çöküyor.uyumuyorum ama hiç bişey yapamıyorum.sanırım mevsimsel geçişi fazlasıyla hissediyorum.ah birde ders programımın azizliği de var.mesela cuma günü tam 13 saat okuldayım.yanlış okumadınız.10 saat derse girip aralardaki boşlukla beraber 13 saat okulda kalıyorum.eve gelmeye bile dermanım kalmıyor.dayanamadığımı söyleyince bu haftaki yeni programda ders saati 6 saate düştü ama ara boşluklarla yine 10 saat okulda kalicim ama biraz daha rahatlarım en azından.yine ne çok şikayetttt!tamam kestim.bugün sebonun ikinci aşı randevusu vardı.gençlik aşısını yaptırdık.veterinerimiz çok tatlı bir doktor .şarkı söyleyerek muayene ve aşı yapıyor.hatta posttan ücreti çekerken bile söylüyor :))sebo dışarıya çıkmaktan hiç hoşlanmıyor araba sesi onu çok ürkütüyor.gidene kadar o kadar tedirgin oldu ki taşıma kabından çıkaramadık.bunun üzerine kapağı açıp yaptı iğneyi hekimimiz.






aşıdan sonra eve gelince böyle halsiz ve sessizdi.sonra derin bir uykuya daldı canımcım.



                                           
bugün bir delilik yapıp eskiyen rainbow süpürgemi yenisiyle değiştirdim:) azıcık pahalı hatta çook ama muhteşem.tam 4 dk da halımı yıkadık:) bu arada ıslak zemin ve halı için ayrı olan aparatlar tek olmuş bu süper.havayı temizliyor aspiratör klima ve buhar makinası görevi yapıyor sessiz modda.en çokda sebonun yeni başlayan tüy dökülmelerinden dolayı istedim.içim daha rahat olacak.
bugün eczacımada uğrayıp hala gelmeyen zatüre aşımı sordum ama piyasada yokmuş.ithal olanını eczacılar birliğine gidip alıyormuşuz oda 150 civarlarındaymış.yuh 26 lira nerede 150 lira nerede.insanın aklına neler geliyor.biten kremlerimle beraber birde utana sıkıla doğum kontrol hapı aldım:) ne yapacaksın burada neden yapacaksın diye soran olursa hemen yazıyorum saç bakımı yapmak için.evet yanlış okumadınız saç bakımı.kuaförümün tavsiyesi.kullananan müşterileri var ve çok memnunlarmış.denemek istedim.isteyen olursa yapılışı çoook kolay.saçı beslerken saç çıkarma özelliği varmış dostlar.bakalım.işe yararsa yazacağım.


gereken malzeme yeni alınmış 1 litrelik şampuan,marka yok  ne kullanıyorsanız.5 adet doğum kontrol hapı.hapları ezip toz haline getirdikten sonra şampuanın içine döküp çalkalıyorsunuz.bu çalkalama işini aklınıza geldikçe 2 gün boyunca yapıyorsunuz.sonra kullanıma hazır.:)

29 yorum:

  1. Seboyu yerim ben.. :))
    Maşallah diyorum bu ne tatlılık böyle maşallah tekrar tekrar..
    Veterineriniz de pek hoşmuş.. Ne kadar öenmli değil mi.. Ben de çok dikkat ediyorum Veteriner hekim seçerken çok ama çok titizim öyle olmak da gerekiyor zaten..
    Saçlar için olan karışımı denemek istiyorum. Ama birşey sorsam ben şampuandan sonra çok bol krem kullanıyorum yoksa açılmıyor mümkün değil. Ben hapları saç kreminin içine atsam olur mu ki..
    Bir de hapları nasıl alsam acaba vallahi ben de utana sıkıla alıcam artık demesinler bu kadın evli değil hapları neden alıyor..:))
    Çok çok öpüyorum çok selam ve sevgilerimle..
    Seboyu tekrar öpüyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)haklısın veteriner çok önemli özlemciğim.seboyu yerine sıkıştırıp sevdim:)
      kremi bilmiyorum ama kuaförüme sordum ısrarla şampuana katın dedi!hapları ben saç bakımı yapacağım diyerek aldım sende öyle yap.sadece dikkat et farklı fiyatta olanları var ben orta halli bişey aldım:)

      Sil
  2. aaa..saç bakımı yapan dğum kontrol hapı ..çok şaşırdım çiçek toprağına konulduğunu duymuştum daha önce.kedişi de öptüm şunun uyuyuşuna bakın yarabbim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)bende duyunca şaşırdım ama denemekten de geri duramadım:) teşekkür ederim mormenekşem yerine öptümmm:)

      Sil
  3. Sebo'yu severim,öperim patalarından!
    Benim Kimyon da dün ilk aşısını oldu ama "gık ! " demedi maşallah!
    Doğum kontrol hapı işe yarar mı acaba? Bizim bloggerlerden birinde aynı sorun var,izninle bu yazını ona yönlendirebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimyonada maşallah! kuaförümün müşterileri kullanıyor ve işe yardığını ısrarla söylüyorlar.uzun zamandır biliyordum ama o hapı almak bana sıkıntı verdiğinden ertelemiştim.ve tabiki yönlendirebilirsin.sevgiler..

      Sil
  4. Kesin denemeli zararı olmaz diye düşünüyorum en kötüsü. Seboya geçmiş olsun ama sana kolaylıklar gani gani. Süpürgen de hayırlı olsun. O eskisin sen eskime :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) dimi ya ne güzel yazmışsın rengim rengim.ve evet haklısın en fazla saçlar dökülür yada şey diyorum kaşlarım çok çıkarmış:)teşekkür ederim canımcım.sevgiler..

      Sil
    2. Dolunaycim böyle dedim ama bugün ablamla konuşurken bir sorayım dedim varsa onda numune ilaç alayım hem diyerekten (jinekolog) neden boşuna östrojen yükleneceksin deyip vazgecirdi beni. Sen de düşün bir daha istersen. Sevgiler tekrar

      Sil
    3. hımm ! 3 kez yıkadım bile:) zaten sürekli değil sadece bir şampuan bitene kadar kullanacaktım.

      Sil
  5. pozdrawiam cieplutko i z miłością Alanay:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı duyguları paylaşıyoruz sevgili barbara.benden de gönülden sevgi ve selamlar...

      Sil
  6. Maşallah Seboya canım :)
    Öpüyorum onu...
    İLginç bir şey hımm. Aslında mantıklı çiçekleri besliyor saçı da besler.
    He he Allahtan eczanedeki kızımızla arkadaş gibiyiz. Ona böyle böyle duydunmu derim. Ben bir denicem derim :)
    Alacaklar bence öyle yapsın en azından utanmamış olursunuz:)
    Bu arada makinanın adını ilk kez senden duyuyorum. Merak ettim hemen araştırayım :)
    Sevgiler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benden de sana kucak dolusu sevgiler gülaycığım.evet denemekten zarar gelmez ve benim yaptığım gibi saç bakımı yapacağım deyince sorun olmaz:))

      Sil
  7. Alanay'cığım kronik yorgunluk diyorlar ben de yıllardır mevcut özellikle sabah kalkamıyorum:(yıllardır böyle akşam iyi oluyorum ama her sabah aynı terane...öğretmenlik zor:( çok da erken kalkıyorsun normal yani bu yorgunluk ben naçizane bol bol taze sıkılmış limonlu/portakal karışımı içmeni öneririm...yorgunluğa birebir gelir...supradyn filan da alabilirsin yanına ...iyice takviye olur.
    sebo'ya çok geçmiş olsun ben aşılara karşıyım valla hiç aşı maşı hakgetire olmuyoruz..vet. hekimler duysa kızarlar ama öyle bir takıntım var...Bücürük'e ne gençlik ne bir şey hiçbir aşı yaptırmadım sokaktan aldım o alış...ama sokağa çıksa belki yaptırmak gerekir bak bilemiyorum hani başka kedilerle teması olur çünkü...
    yeni süpürgeni güle güle kullan canım..
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o dediğini içersem midem biter:) peptik ülser var çok dokunuyor özellikle portakal suyu.yinede teşekkür ederim müjdecim.propelisi bıraktım ya bak yavaş yavaş başladı eksikliği.aşı olayına neden karşısın? ilk kez beslediğimden kedi bilmiyorum hem onun için hem kendimiz için hem sağlıklı hem hijyenik ortam olsun istiyorum.ve teşekkür ediyorum.kucak dolusu sevgi ve selamlar...

      Sil
  8. Püsücüğü severim ben !!! Doğum kontrol hapı da ilginç gerçekten. Sonucu merakla bekleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonucu hemen belli olmaz ama tarihi not aldım mutlaka yazacağım buradan.teşekkür ederizz bu arada.sevgiler..

      Sil
  9. Sebo'ya kocaman bir MAŞALLAH.
    Ben onun güzel patilerini öperim sevgiyle ^-^
    Sana da kolaylıklar diliyorum canım arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkür ederiz ayşın teyzesiii:) bizde seni ve evdekileri öpüyoruz.

      Sil
  10. kediciğe geçmiş olsun .... seninde saç bakım formülünün sonucunu çok merak ettim hızlı da uzatırmı acaba:))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim öznurcum.sonucu hemen yazamam ama bir ay sonunda bişeyler belli olmaya başlar sanırım:)o zaman yazacağım söz.

      Sil
  11. Alanayım çok yoğunsun ya :( onca saat okulda kalmak ne diyebilirim kolaylıklar diliyorum.
    Sebo çok tatlı maşallah çok geçmiş olsun :) ama veterinerimizde çok hoşmuş :)
    Bu mevsimde çok saçlarım dökülüyor benimde sonucu yazarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) öyle oldu aslıcım.sağolasın.tüm çalışanlara ve özellikle hemcinslerime kolaylıklar diliyorum.veterineri düşündükçe hala gülüyorum:) şarkı söylemek davranış biçimi haline gelmiş resmen:) sonucu mutlaka paylaşacağım aslıcım.4 kez yıkadım saçımı şimdilik.bakalım.

      Sil
  12. aaaa????
    ama yani ben şimdi şu yaşımda gidip doğum kontrol hapı almaya kalksam, eczacı feleğini şaşırmaz mı? :))))))
    nerden bilsin saçıma süreceğimi yahu :))))
    saç çıkarmak konusunda benim de müthiş bir sırrım var...
    inanmayacaksınız ama zeytinyağlı yeşil sabundan başka bir şey kullanmayalı, saçımın kel kısmı kapandı..baktım orada bir sürü kısa kısa saçlar çıkmış...bu yeşil, zeytinyağlı sabun ne harikaymış yaa..
    duyanlar duymayanlara söylesiiinnn :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zeytinyağının iyi gelmediği bişey yok figen ablacığım.çok istesemde şampuandan kurtulmak için bir kaç defa sabun yaptım ayyyy ölüyordum yaa.kepek kaşındı saçlarım berbat oluyordu.ama zeytinyağıyla saçımı çok kurtardım emin ol.

      Sil
  13. ayrıca da ben bu pisipisiyi yirim yirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) oda seni tırmalamaz ama bir güzel patiler sanırım:))teşekkür ederizzzz..

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)