24 Haziran 2013 Pazartesi

İğne Oyası Aksesuarlar..(atık parçalardan:)

hepinize iyi akşamlar dostlar.aslında akşamı geçmiş geceye merdiven dayamışız:) zaman nasıl akıp gidiyor,son zamanlarda yakalayamadığım avuçlarımdan kayıp gidiyormuş hissi yaşatıyor bana hep:)
bir önceki postum da komşum ve arkadaşım Gülay'ın takılarını paylaşmıştım ve bana verdiği işe yaramaz sen değerlendirirsin dediği parçalardan bahsetmiştim.işte onlardan yaptığım takılar.broş ve yüzük yaptım.kimini keçeyle kimini boncukla süsleyip monte ettim.benim badi parmaklarımda yüzükler çok keyifli olmasa da daha iyi belli olacağını düşünerek öyle fotoğrafladım.bakın bakalım beğenecek misiniz? ha bu arada yüzükleri dikerek monte ettim.eğer elinizde iğne oyası yada normal oya parçaları varsa güzel yüzük oluyor söylemesi.özellikle yazlık kıyafetlerle çok yakıştığını söylemeliyim.her birinize mutlu sağlıklı akşamlar...sana da iyi akşamlar TÜRKİYEMmmm...













bu yüzüklerde yine Gülay'ın yaptığı boncuk örme denemeleri.şimdi mükemmel boncuk örme yüzükler yapıyor.özellikle Hürrem yüzükleri...hep yaptığımı yapıp fotoğraflamamışım.


36 yorum:

  1. Çok güzel bir şekilde değerlendirmişsin canım,ellerine sağlık,hepsi çok şık olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. hepsi ciciş olmuş.
    :)
    size de iyi akşamlaaaar.
    :)

    YanıtlaSil
  3. hepsi birbiirnden güzel görünüyor... özellikle gelincik ayrıca muhteşem... çeyizimdeki iğne oyalı örtülerimden birer ikişer çiçek kesip ben de yapsam mı acaba? (tabiii annem fark etmeden)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))valla annenin farketmeyeceğinden şüpheliyim.zira annelerin gözünden kaçmazzz:))teşekkürler..

      Sil
  4. Hepsi birbirinden güzel olmuş,kırmızı yüzük favorim.Her ikinizinde ellerine sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim mehtap hanımcım.beğenileriniz beni mutlu ediyor.selam ve sevgiler..

      Sil
  5. Alanay hanım en ufacık şeyleri bile çok ince bir zekayla değerlendiriyorsunuz ya cidden bu becerikliliğinize bayılıyorum..
    Ellerinize ve kınalarınıza inanılmaz bayıldım.. Son derece süper olmuş.. Siz neden Konya ya yakın oturmuyorsunuz ama...:))
    Ne güzel ben sizden pekçok şeyler öğrenirdim vallahi..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))yakın oturmasam bile bloglarımız var.buradan da pekala haberleşip paylaşıp öğreniyoruz şükür.kınayı öğrenip yapmaya başlayalı 18 yıl oldu.onca zamandır hep yapıyorum o yüzden sanki bir parçammış gibi geliyor.

      Sil
  6. Çok güzel olmuşlar bekliyordum zaten. yalnız en çok siyah gri keçe ile birleştirdiğin ki broş olduğunu tahmin ediyorum. Bayıldım. Bu arada ellerinin kınasına da bayıldım. Bak onun yapım aşamalarını da bize bir post hazırlayıp gösterebilirsin :)
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili gülay güzel yorum ve beğenilerin için.kına konusunda söz bir post yapacağım.selamlar.

      Sil
  7. keceyle olanlar ne sık olmus gule gule kullanın yuzuklere alternatıf kupe de olabılır sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet küpede olur tabiki müge hanım.hemde pek güzel olur.teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  8. Ależ one piękne !!!
    I jeszcze bardzo podobają mi się tradycyjne malowidła na dłoni :) pięknie pozdrawiam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çünkü geleneksel olanlar daha bir kendimize ait ve değerli,özenli sanırım sevgili Barbara.çok teşekkür ediyorum.sevgiler..

      Sil
  9. Ellerinize sağlık,çok güzel olmuşlar.

    YanıtlaSil
  10. çok çıtır çıtır çok güzeller.iğne oyası hiç bilmiyorum ama takılarda özellikleçok beğeniyorum geçen kızlarağasındaydık kemeraltında.nasıl çok yapmışlar iğne oyasından takı.bu arada kınana da bayıldım .hint kınası mı kalıcı olanlardan..sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  11. Oldum olası sevmişimdir iğne oyasını. Tabiki yapma aşamasına hiç bulaşmadım. Anneme gösterip başvursam mı acaba??? Bayıldım ben bunlara:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)bence bir başvur bakalım:) çok teşekkür ederim sevgili saadet.selam ve sevgiler..

      Sil
  12. Cok guzel olmuslar :) guzel degerlendirme ellerinize saglik

    YanıtlaSil
  13. etsy'de bir çift küpenin 18dolara satıldığını görmüştüm, harika görünüyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle noblessem.komşumda bir kadına veriyordu.kapalıçarşıda bir mağazada satıyor.komşumdan 6 liraya aldığını mağazada 50 dolara satıyordu.sonra gülaya gösterdim şimdi artık oraya satmıyor elden satış yapıyor.

      Sil
  14. gelincikli olana bayıldım elimdeki oyaları en kısa zamanda söküp bunlardan yapıcam galiba hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)bende çeyizimden kalan yada ablamaın annemin kullanıp bıraktığı yemenilerin oyaları var bir sürü.hepsi bekliyorlarda ah zaman..teşekkür ederim sevgili öznur.

      Sil
  15. hepsi güzel ala gelincik şahane alanayım

    YanıtlaSil
  16. Kiz sen ne becerikli, ne ince zevklisin oyle, sahane olmuslar, kirk yil dusunsem aklima gelmezdi valla, ayrica kinana bayildim, sahane gorunuyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) yok şekerim sadece sizden feyz alıyorum ama teşekkür ediyorum beğenilince ayrı bir keyif alıyor insan yaptıklarından.

      Sil
  17. mormenekşem nedense yorumunu altındaki yanıtla düğmesi açılmıyor bende burdan yazıyorum.haklısın ne muhteşem işler yapıyorlar iğne oyalarından.tablolar bile var.hayran kalıyorum.
    kına kalıcı değil,çabuk sıkılırım kalıcı olsa bu kez nasıl silinecek:)

    YanıtlaSil
  18. Alanayım zaman denen şey hepimizin avuçlarından kayıp gidiyor, yetişmek mümkün değil.

    Şimdi ben bu güzelliklerin hangisi için ne söyleyeyim? hepsine uzun uzun baktım ve ayıramadım inan. Öyle güzellerki parmaklarda özellikle çok güzel durmuşlar. Üstelik bunların hepsi değerlendirme valla bayıldım ben. Ellerine emeklerine sağlık.
    Ayrıca hint kınası çok yakışmış ellerine.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslıcım teşekkür ediyorum yine pozitifliğinle iyi geldin hoş geldin..

      Sil
  19. Bu arada kinan cok güzel..kiskandim..;) ben de istiyom..ama bana yapacak yok.. Kendim de beceremiyorum.. Boyama konusunda beceriksizligimimbiliyorsun..hani kagitla kapladigim plastik kutulari nasil cirkin boyamiszim..;))) kendimi birde o kiliga sokmamayim..(:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))gel ben sana yaparım.aslında cidden çok kolay.üşenmezsem bir post hazırlayacağım bununla ilgili belki ondan sonra bir cesaret denersin.

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)