4 Mayıs 2013 Cumartesi

Yemeniden Oyalı Kolye

merhaba dostlar!bugün nasılsınız?keyfiniz yerinde mi? güneş içinizi ısıtıyor yüreğinize neşe dolduruyor mu sizin de?çocuklar gibi şen ve özgür hissediyor musunuz? :)) bu soruları sorarken sanırım kendimi de ele veriyorum değil mi?:)) ne yapayım kış içimi o kadar karartmış ki böyle kabak çiçeği gibi açıverdim,neşelendim sebepsiz .Rabbim her birimizin her gününü sağlıklı mutlu ve bereketli eylesin.
gelelim kolyemize.benzer teknikle yapılanı çok ben icat etmedim yani ama buda benim yorumum oldu.bir sürü yemeniye çekilmemiş hükmünü yitirmiş oyam var elimde.bir yerlerde değerlendirmeye çalışıyorum.yemeniye geçir demeyin çeyizimden hediye gelenlerden vs o kadar çok ki!hem kızımın hem oğlumun yemeni açısından stoğu yerinde yani:)) nasıl yapıldığına gelince son derece basit.önce yemeniyi uzun parçalara ayırıp ördüm ardından oyaları büzerek yemeniye diktim.sonrası ise zevke kalmış süsleme:) şu dükkanı bir an evvel açmalıyım artık koyacak yer bulamıyorum.fuar dönüşü yerleştirmem sadece bir günümü aldı.nasıl sığdırmışım ben onları öncesinde anlayamayıp kendime bir helal olsun çektim:) ama bir çok takımı duvar süsünü vb ni okul sergi için hazırlayacağım kermeste satılmak üzere  okula götürdüm.bu kadar laf yeter.akşam gözdemin görümcesine kına yakmaya gideceğim.kınacı başıyım yani:))) çook işim var.ben kaçayım.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.hep güzel ,mutlu sağlıklı kalın...





27 yorum:

  1. Canım rengarenk cıvıl cıvıl bir kolye olmuş ellerine sağlık bayıldım ;)

    YanıtlaSil
  2. Çok cici olmuş canım. Seninde bütün günlerin sağlıklı, mutlu ve bereketli olsun.

    YanıtlaSil
  3. İnanılmaz derecede güzel olmuş.. Çok ince bir fikir yine.. Benim de öyle çok dikilmemiş yemeni oyam var ki rahmetli ananem hep ince ince yapmış hepsi duruyor sandıklarda.. Kızıma diye bekletiyorum hepsini ama en azından bir tanesini böyle değerlendirebilirim..
    Sizlere de güzel haftasonları diliyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. annenize rahmet diliyorum.ve teşekkür ediyorum.birini ayırıp kendinize ve kızınıza bir kaç tane yapıp o şekilde çeyizine kaldırabilirsiniz.böylece çeyiz envanterinden çıkmamış olur:)

      Sil
  4. çok güzel olmuş tam yazlık bir kolye ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekür ederim canım.evet tam yazlık oldu.sevgiler..

      Sil
  5. yaz giysileriyle ne güzel yakışır şimdi bu.çok şık olmuş..ve ne emek...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mormenekşem teşekkür ediyorum bu güzel yorum ve beğenin için.benden de kucak dolusu sevgiler..

      Sil
  6. Sen dükkanin stoklarini da yapmissindir..hani sirf cocuklarin ceyizlerini degil..;)) bu calisma da cok iyi..hem eskilerin esintisi hem modern..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) stok fena cidden.koyacak yer sıkıntısı yapıyor yani:) teşekkür ederim narçiçeğim.

      Sil
  7. Harika bir kolye olmuş canım, çok güzel değerlendirmişsin oyaları ve yemeniyi, ellerine sağlık. İyi eğlenceler akşam için:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim füsuncuğum.kocaman sevgiler...

      Sil
  8. Ay ben çok beğendim bu kolyeyi.hem tasarım hem de geri dönüşüm harikası.denemek istiyorum.Alanay hanımcım sizden esinlendiğim o kadar çok şey var ki.maşallah demek ki bir dükkana sığacak kadar çalışma var.çok güzel bir hava var.gerçekten de insanın içi açılıyor.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumların yüzünden şımaracağım feyzacığım.eğer cidden bir parça esin oluyorsam ne mutlu bana.sevgiler yürek dolusu..

      Sil
  9. Son derece güzel bir çalışma elinize sağlık. Bence de kesinlikle değerlendirilmeli;)

    YanıtlaSil
  10. ellerimne sağlık canım cok güzel banada beklerim

    YanıtlaSil
  11. ellerine sağlık alanayım kınada bol bol oyna:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) oynayamadım doğru dürüst belindam bol bol kına yaktım:) teşekkür ederim.

      Sil
  12. Yemeniden kolyen çok otantik duruyor,iyi bir oya değerlendirme :)

    YanıtlaSil
  13. teşekkür ederim çiğdemciğim.bu arada buradaki yorumunun altındaki yanıtla düğmeside çalışmıyor senin yaa.nedir bu çözemedim.

    YanıtlaSil
  14. ne harika olmuş, kelimeler az kalır, takibe alayım sizi, banada buyrun:))

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)