14 Şubat 2013 Perşembe

ÇEKİLİŞ SONUCUM..

günaydın sevgili dostlar.günaydını kalmadı gerçi öğlen oldu:) ama ben daha erken oturdum bilgisayarın başına,çekilişe katılan dostların listesini çıkarmaya çalıştım.hata yapmamaya çalıştım.ilk olduğundan acemilik var serde.sadece 2 arkadaşı dahil edemedim.birisi çekiliş bloğu olan çekilişim.blogspot.com (ki çekiliş duyurum da dahil edemeyeceğimi belirtmiştim ) diğeri de bloğunu bulamadığım arwen isimli kullanıcı.katılan ve beni yalnıız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum.ikinci çekilişimi şimdiden planlamaya başladım:) nisanda düşünüyorum bloğumun doğumgününde:) ayy birde bloğa doğum günü yapiciz..resimleri yükleyip ben kaçıyorum zira kurul toplantımız var bugün..kazanan sevgili nalanım.çook tebrik ediyorum.en kısa zamanda ulaştıracağım.sevgiler...




8 yorum:

  1. Sevgili Nalan Hanım'a çıktığına öyle çok sevindim ki...
    Keyifle kullansın cicilerini inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Ah haa haaa rkadaşım kazanmışşşşşşş, çok sevindim Sevgili Alanaycığım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet şekerim ama hala ses vermedi.dün unutup adres almadığımı postalamak için yanımda götürdüm okula:)) bir baktım adres yokkkk!

      Sil
  3. NALAN HANIM GÜLE GÜLE KULLANSIN : ))

    YanıtlaSil
  4. tebrik ediyorum darısı bize başka sefere inş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili asayra.yakında yeniden yapacağım inşallah burada yada başka bir çekilişte darısı çıkar san.sevgiler.

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)