7 Aralık 2012 Cuma

Hediyelik Ayraçlar-1

Günaydın sevgili dostlar.sıcacık bereketli bir gün diliyorum hepinize.yoğunluk yorgunluktan  bir iki gündür yine uğrayamaz oldum yine ama az kaldı.daha önce de burada yazmıştım hatırlarsanız.aralık ayının 17 sinde Yunus Emre Kültür Merkezinde ilk temamız olan "Sevgi" çalışmalarımızdan oluşan sergimiz var.geçen hafta müdür bey açılışa gelen misafirlere küçük hediyeler verelim dedi.düşündüm taşındım.malum okulda para yok hatta hizmetli maaşlarını ödeyemedik bu ay gecikti:( maliyetsiz ne olur derken ayraçlar geldi aklıma ve bir gece oturup eski kaşkolumden evde olan lila polarımdan ve eski kaşe bir kazaktan bu ayraçları yaptım.sanırım 130 adet falan oldu.ayrıca ebru kağıtlarından da yapıyorum daha bitmedi ama az kaldı.bunları sepetlere saplayıp öyle dizayn edeceğim.nasıl olmuş sizce beğendiniz mi?









14 yorum:

  1. Eh be arkadasim.. Senin gibi ögretmenler var mi? Kendi kazagini, kaskolunu, polarini okul icin feda eden...Hepsi cok güzel olmus..Hepsini kendin mi yaptin? Su müdür hep birseyler istiyor..onun da eline yapistir.. Madem hediye verme istiyr, o da tutsun isin bir ucundan.. ;)))

    YanıtlaSil
  2. çok beğendim canım çok iyi düşünmüşsün ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Şeker gibi...çok güzeller ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Çok cici olmuşlar aferin sana ALANAY ÖĞRETMEN"im :)))
    Ellerin dert görmesin.

    YanıtlaSil
  5. tabiki vardır narçiçeğim.bu ülkede öğretmenlik emin ol vicdanla yürüyor.hala vicdanı sağlam binlerce öğretmenimiz var şükür.teşekkür ederim canım benim.müdürüm mükemmeliyetçi en iyisi için uğraşır:)oda çikolata ve ikramları halledecek inşallah.

    YanıtlaSil
  6. alonenesim çok teşekkür ederim.sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederim gülden hanımcım.sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. nalan hanımcım teşekkür ederimmm.sevgiler saygılar..

    YanıtlaSil
  9. Beğenmekte laf mı bayıldımm:)
    Çok güzel olmuşlar canım benim.

    YanıtlaSil
  10. Cok tatli olmuslar içi açiliyo insanin bakinca. Ellerinize saglik... :)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)