6 Ağustos 2012 Pazartesi

Erin QUİN "Hayalimdeki Aşk" ve "Hayalimdeki Yürek; ve Rüyalarım"

Son zamanlarda okuduğum kitaplardan ikisini paylaşmak istedim sizinle.Kitaplar bir seri aslında.ilki yaniHayalimdeki aşk bende vardı diğeri ise Hayalimdeki Yürek  ve Rüyalarım ablamda vardı İstanbuldayken bir solukta okudum.Fantastik roman sever misiniz bilmiyorum ama ben çok severim.Erin Quin'in bu iki kitabı ise bu anlamda muhteşem.her ikisini de bir solukta okudum.kurgu cidden çok iyi.tavsiye ediyorum.

Erin Quin
çeviri:Merve Duygun
Sonsuz Kitap Yayınları
Konusu:

Bir sabah esrarengiz bir yabancı Danni'nin kapısını çalar ve bildiği her şeyi unutup onu peşinden sürükleyecek bir hikâyeyle hayatına girer. Tehlikeli bir baştan çıkarıcılığı olan Sean, yıllardır onu aradığını ve onu İrlanda'daki evine götürmek için geldiğini söyler. Ancak Danni, bu genç adamın anlattığından daha fazlası olduğunu düşünür ve bunu öğrenmek için unutulan bir geçmişe ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir kasabaya gider.
Şimdi mistik ve doğaüstünün zümrüt yeşili tarlalar kadar gerçek olduğu topraklarda Danni, hayallerindeki aşkıyla tekrar bir araya gelmek için geçmişi baştan yazmalıdır… Ya bunu başaracak ya da aşkı sonsuza kadar hayallerinde yaşayacaktır.



Erin Quin
çeviri:Merve Duygun
Sonsuz Kitap Yayınları
Konusu:


Görmezden gelemediği bir rüya
Sonra rüyaları başladı Dokunuşları yaşadığı her şeyden daha gerçek olan güzel bir kadına dair rüyalar Ve bu rüyalarda kadının bir çağrısı vardı Rory’yi onu hayal ettiği her şeyin ötesine taşıyacak bir kadere evine dönmeye çağırıyordu
Karşı koyamadığı bir kadın
Babasının kaybolduğu kale harabelerinin çağrısına dayanamayan Rory geçmişe doğru bir zaman yolculuğuna çıkar ve başka bir adamın bedeninde hayat bulur Rüyalarındaki kadının nişanlısı olan adamın bedeninde KadınRory’nin geçmişine ailesine ve kimliğine dair gizli sırlara sahiptir ve Rory ondan uzak duramaz Çünkü o Rory’nin lanetidir Kurtuluşudur Kaderidir...


5 yorum:

  1. Merhaba,
    Bardaklaşma etkinliğini düzenleyen kişiyim ben :) 2.etkinliğe yorum bırakmışsın.Açıkçası pek anlayamadım. Ben başka biriyle eşleştim ve gayet de güzel hediyeleştik.Acaba kimle eşleşmiştin ki sen? Bi karışıklık oldu sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Fantastik romanları ben de severim.
    Paylaşımın için teşekkürler canım.
    Keyifli okumaların olsun^-^

    YanıtlaSil
  3. merhaba .bana gelen mailde isme tıklayınca siz çıkıyordunuz.bende anlamadım.burcu parlak tı adı.

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler ayşınım.sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Erin QUİN "Hayalimdeki Aşk" ve "Hayalimdeki Yürek; ve Rüyalarım"

    kitaplarını pdf olarak gönderiyormusunuz

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)