5 Mayıs 2012 Cumartesi

'OKUL DUVARLARI HAYAT BULSUN'

Projenin adı bu.yada böyle birşey.yazı hala elime geçmedi ama işçiliğine başlayalı bir hafta oldu.zümre yani diğer resim öğretmeni arkadaş benden 2 hafta önce boyamaya başlamıştı.sonra yurt dışına gittiğinde yarım kalmıştı.dün oda tekrar başladı.duvarın yarısını o yarısını da ben boyayacağım.benim payıma düşen kısım sabahtan akşama kadar güneş aldığından çalışmakta çok zorlanıyorum.sabahları boş dersimde başlayıp öğleden sonra 4 yada 5 e kadar çalışıyorum.bir hafta oldu ama suratım böcek gibi şimdiden.zaten 19 mayıs çilesinde yüzüm leke dolmuştu şimdi harita gibi.tüm yaz bu lekelerle gezeceğim brrr! ilk iki resim diğer arkadaşın boyadığı duvarlar diğerleri de yeni başlayan ben ve öğrencilerimin.daha taslak sayılır.duvar çook uzun yaklaşık 50 metre.nasıl biter bilmiyorum.zira bu bir yarışma ve 17 mayısa kadar bitmiş fotoğrafları ahşap çerçeveye alınıp videosu yapılmış olarak ilçeye gidecek.

 payıma düşen duvar buradan başlıyor işte.boyarken baya macerada yaşıyoruz.insanların tepkileri hem komik hem güzel.konuyu yazmadım değil mi?konumuz Türkiye'nin doğal,tarihi güzellikleri.bir de masal kahramanları ile çizgi film karakterleri.ben çizgi film karakterleri yerine bize ait efsane,kahraman vb çalışmayı deniyorum bakalım..















2 yorum:

  1. Merhaba,az önce yorum yazdım hata verdi sonra deneme yaptım o yayınlandı:)) konuya geleyim,çok zevkli ,keyifli bir çalışma olmalı, desen seçimleri çok güzel kolay gelsin alanaycım bittiğinde eminim çok beğenilecek hangi semtte bu okul?

    YanıtlaSil
  2. bazen blgerda böyle sorunlar oluyor.çok teşekkür ederim sevgili Nuray.keyifli ama çok yorucu.eve geldiğimde yemeği zor yapıyorum sonra güneş alerjisinin yaptığı kaşıntılarla uyuyup kalıyorum:)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)