2 Ocak 2012 Pazartesi

kafamı resetliyemiyorum:)sürekli bişeyler düşünüyorum ama düşündüklerimi sıraya sokup yapamıyorum.24 saat yetmiyor.okula başlayalı ikinci haftam.işler birikmiş.dünden beridir 1000 den fazla resim baktım:)ders notları ,davranış notları,değerler eğitimi,toplum hizmetleri,panoları güncellemek,egzersiz,sergi hazırlıkları,ev işleri,çocuklar ve sınavları,yarım beni bitir diyen işlerim...oy oy oy!haftaya annem ve babam da geliyor.annemin kontrolü var.sonuç ne çıkacak düşüncesi beynimin baş tacı zaten.çok işim var çoook:( bugünlerde  beni göremezseniz işlerin arasında boğuluyor olacağım:)sağlık olsun diyorum ama o da yarım yamalak gidiyor.ameliyatın etkisi hala sürüyor tabi.yemek yiyor şişiyorum,üşüyor şişiyorum,geriliyor şişiyorum,yorulunca ya da zorlanınca şişiyorum:)karnım kocaman oluyor.kızlar gülüyorlar.bedene göre o kadar acaip duruyorki!ama en çok yan yatamamak ve yatağımda yatamamak bana dokunuyor:) tam uzanınca bacağım çekiliyor ve ikiye ayrılıyormuşum sanıyorum yani olmuyor.hafif  oturuyor pozisyonda yani.eşimde deli yatar kazaya kurban gideceğim korkusu:) pantolon giyemiyorum .ne çok dırdır ediyorum ve neden yazıyorum:))

11 yorum:

  1. ne ameliyatı canım neyin vardı??

    YanıtlaSil
  2. Alanaycığım, ameliyat olduğunu şu an öğrendim ,iki ,üç sayfa indim ama ne ameliyatı olduğunu öğrenemedim. Gecikmiş bir geçmiş olsun dileğini utanarak uzatıyorum.
    Annen için de iyi dilekler ve dualarım var. Kontrolunün sonucu temiz çıkacaktır allahın izniyle.
    Tekrar geçmiş olsun deyip öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  3. Kolay gelsin. Ben yaptıklarınızı, yapacaklarınızı okurken yoruldum.

    YanıtlaSil
  4. Fıtık ameliyatı oldum sevgili alonenes...

    YanıtlaSil
  5. Ve tabii ki geçmiş olsun. Anneniz için de iyi haberler diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Nalan hanımcım güzel dileklerine ve dualarına çok teşekkür ederim.İnşalah.ameliyat olalı 4 .hafta oldu.yani bir ay.daha iyiyim yazdım ya işe bile başladım.:)

    YanıtlaSil
  7. :) Tatlı tatlı sızlandın işte ne var :) Hakikaten çok işin varmış ben okurken yoruldum şekercim. Şu rahatsızlıkların bir geçse sen hepsini bayıla bayıla yaparsın da... Hadi bakalım az kaldı inşallah bu sıkıntıları da atlatacaksın.

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim Semi`nin Mutlu Elleri ..

    YanıtlaSil
  9. rengim inşalllah diyorum.haklısın sağlık olunca iş yapılıyor da o da bugünlerde hep bozuk gidiyor.bak bugün grip oldum okulada gidemedim.

    YanıtlaSil
  10. teşekkür ederim alonenes...sevgiler.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)