5 Ocak 2012 Perşembe

Hastayken hep nazlanırdım küçükken.annem annem diye inler annemin sevgi dolu ellerinden şifa isterdim.insan annesini kaybettiğinde yada annesi hasta olduğunda çocukluğunu yitiriyor.yitip giden çocukluğun yoksunluğu içinde yine" annem "diyorum ama sadece kendime.telefon bile açıp sesini duyamadım ki hasta olduğumu bilmesin ve üzülmesin.neyim mi var?bilmiyorum.çok sevgili doktorum salı günü gittiğimde neyiniz var deyip sentompları anlatığımda "acaba ne yazsak "dedi bana."değişik bişey yazalım "deyip adını bilmediğim bir antibiyotik ile bir günlük rapor yazıp yolladı beni eve.bende bir bildiği var (aslında bilmediğini bildiğim halde) deyip eve döndüm.gündüz fena değildim ama gecem ve bu sabah dayanılmaz haldeydim.kemiklerim bile acıyor.ilaç bir halta yaramadı.her zaman ki gibi diyorum zira daha önceki muayenelerden de sonuçlarımız aynı çıkmıştı.doktorumuz yani aile hekimimiz yeni.eski aile hekiminin tayini çıkınca orada kolumuza yapışan yeni doktorumuz lütfen hastamız olun deyip soruşturup araştırma yapmamıza fırsat vermeden formu doldurmuştu.ve ne zaman gitsem"öyle mi oluyormuş?aa bunu not alayım.aa bilmiyordum "şeklinde konuşuyor.


yani güven sıfır.yinede en yakın yer olduğundan ve gidecek gücüm olmadığından ona gittim.çok kızıyorum.kaç yaşında olursanız olun eğer o işi yapıyorsanız ve hele sağlıkla ilgiliyse kendinizi sürekli yenilemeniz güncellemeniz gerekir.kendi adıma işim için her gün yabancı Türk bir sürü blog ,site ve kitap bakıp aynı  müfredatı işlememize rağmen konuları nasıl güncel tutup çocukların daha iyi anlamasını sağlarım ve hoşlarına gider diye çırpınıyorum.ama eğer bu heves yoksa bırakacaksınız bu işi.çok kızıyorum ve annemi istiyorum...

17 yorum:

  1. Alanaycım geçmiş olsun canım benim, tabii anne gibisi var mı.Hangi meslek olursa olsun kendini yenilemek şart haklısın işte her mesleğin iyisi kötüsü var.

    YanıtlaSil
  2. Ooooy canımsın kıyamam sana çok geçmiş olsun. Ben çok şiddetli üşüttüğüm zaman ya da grip olacağım zaman kemiklerime kadar ağrır Alanaycığım. Çok çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak ve dinlen emi.

    YanıtlaSil
  3. canım benim ğecmiş olsun.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.
    sevğiler.

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun, ancak bir gün istirahatle geçmez ki:)) Daha çok verseydi keşke:(

    YanıtlaSil
  5. noblesem teşekkür ederim.haklısın canım.
    Dilekciğim sağolasın canım.bende hep böyle olurdum ama bu kadar uzun sürmezdi.şuan ateşim feci.sabah 10 dan beri deliksiz uyumuşum.yarın tekrar doktora gideceğim.
    sevgili halime çok teşekkür ederim...
    Nedret ablacığım teşekkürler.evet birgünde geçmiyor.bende bakmadım ki eve gelince gördüm.

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun..İnşaAllah kısa zamanda sağlığına kavuşursun..

    YanıtlaSil
  7. a aaa çok geçmiş olsun cankuş ne oldu ya?
    ben sana bakarım ya :(
    yani o doktor da evlere şanlikmiş, o da sana denk gelmiş :(
    hay allah ben şimdi çok üzüldüm be can...

    YanıtlaSil
  8. Size geçmiş olsun.Çok hastalanan var şu sıralar. Gerçekten böyle durumlarda pek nazlı oluyoruz.O anlarda annemizin şevkatli elleri gelsin bi dokunsun neyi var neyi yok sorsun hep bekleriz.O anda ne yaparlarsa yapsınlar kuzusu hastalanmış,koşup gelir,çocuğunun nazını çeker.Hiç gocunmaz.(Canım annem.)Bütün annelere allah uzun ömürler versin.
    Son söylediğinizde çok doğru, bende hep söylerim.İşin ne olursa olsun kendini sürekli yenilemen gerekir. İşini sevmiyorsan be kardeşim orada olmayı ver bi zahmet.
    Size tekrar çok geçmiş olsun. Kendinize iyi bakın.

    YanıtlaSil
  9. çok teşekkür ederim sevgili MARİFETANE (Elif Hatice)...

    YanıtlaSil
  10. üzülme ablacığım.geçecek inşallah.ahh keşke aynı yerde olsak.çook isterdim.sağolasın.

    YanıtlaSil
  11. sevgili Ayşecik çok teşekkür ederim ilgin ve güzel yorumun için. sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun :( Bir an önce geçer inşallah..

    Hepimiz öyleyiz sanırım yaşımız kaç olursa olsun onların ilgisine, şefkatine muhtacız..

    YanıtlaSil
  13. çok çok geçmiş olsun canım... anne şefkati gibisi yok gerçekten...
    diliyorum ki inşallah bir an önce kendini harika hissedesin...

    YanıtlaSil
  14. Çok geçmiş olsun kuzucum... Yok mu seninle ilgilenecek birileri senin etrafında. Komşu olmayı bir kez daha istedim şimdi...
    Doktorluk kutsal mesleklerden, öğretmenlik gibi ve herkese göre değil. Doktor var doktor var işte. Kimisi melek, kimisi...

    YanıtlaSil
  15. sevgili Aslı teşekkür ediyorum dileklerine.

    YanıtlaSil
  16. rengim maalesef kapı komşum dışında yakın kimsem yok.komşumda hasat yoksa bırakmaz benii.:)yemek getirmiş demin vanım yaa.
    keşke komşun olsaydın cidden.ne iyi olurdu..

    YanıtlaSil
  17. Ayşınım sağolasın birtanem..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)