20 Aralık 2011 Salı

Hediyem Geldi...

Etkinliğe katıldığımı unutmuştum.:) utanarak söylüyorum cidden unuttum.ama ne yapayım ameliyat olmadan önce kaydolmuşum.daha sonrasında siboşla telde konuştuğumuzda adresimi almıştı.neyse bu akşam kapı çalındı ve korgo geldi.ad doğru soyad Çakır dı:) yanlışlık yapıldığını anladım ve teslim aldım.kargo poşetinden aşağıdaki paket çıktı.sevgili otuzundan sonra göndermiş.paketteki uğur böceği ayrıntısı çok şeker.  hediyeler harika.anlamlı ve özel bir mektup

                                         
 çok şık bir şal,zarif bir bileklik,şık bir toka veeeee kitap!üstelik zarif arkadaşım kitabın arasına gördüğünüz gibi kurutulmuş çiçekler koymuş.detayına bayıldım.buradan tekrar ve tekrar kendisine teşekkür ediyorum .kucak dolusu sevgiler.                       
 Bu arada dikkatimi çeken bir şey var sizlere de oluyor mu bilmiyorum ama bazı arkadaşlarımın izleyicisi olduğum halde yayınları gelmiyor bana.başka bir arkadaşımın bloğunda görürsem ancak fark ediyorum.
 Başka bir konuda sevgili Dileğin eşi yarın ameliyat oluyormuş.üstelik kayınvaldesi de aynı hastanede yatıyormuş o da sisteskopi olacakmış. buradan tekrar geçmiş olsun demek istedim.umarım çabucak ve sorunsuz atlatırsınız canım.
Siboşumun da oğlunun hastalandığını öğrendim.zatüre olmuş.oğluşuna geçmişler olsun diyorum.sevgiler siboşum.

9 yorum:

  1. güzel günlerde kullan canım..sanada ileteceğim tekrar adresi..

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim Gul/İnn...bekliyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. daha önce blogunuza yorum olarak yazmıştım acaba ulaşmadımı?mailiniz yokta burdan sorayımdedim yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?

    YanıtlaSil
  4. hediyelerin çok güzel... iyi günlerde kullan ve keyifli okumalar arkadaşım:)))
    şifa bekleyen herkese Rabbim acil şifalar versin... herkese yeni yılda öncelikle sağlık diliyorum...
    sevgilerimle canım...

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Alanay hediyeni almana ve beğenmene o kadar çok sevindim ki,hazırlarken siteni gezdim baktım ,çok becerikli bir hanım olduğunu görünce ne hazırlayacağımı bilemedim ama aynı zamanda çok ta alçak gönüllü olduğunu görünce daha bir sevindim,güzel günlerde kullan inş.,sevgiler

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim Ayşınım.amin diyorum ve kocaman öpüyorum...

    YanıtlaSil
  7. hediyeyi beğenmemek hele sizin yolladıklarınızı beğenmemek olur mu hiç!bence hepsi muhteşem.mektup mektup dosyama,kitabınız kütüphaneme,şalınız çekmeceme,tokanız sepetime,bilekliğiniz bileğime ve sizde gönlümde aydınlık bir misafir odasına yerleştiniz bile.sevgilerimle ve tekar teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. otuzundansonranın bloğunda görmüştüm bu hediyeleri ve çok beğenmiştim, tanıdığım birisine gitmesi beni ayrıca sevindirdi :)

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim yektacığım.daha iyileri senin olsun.sevgiler..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)