29 Aralık 2011 Perşembe

HEDİYELERİM GİTMİŞ:)

Hediyelerim adresine ulaşmışlar.Geçen aydı sanırım katılmıştım.sonrasında araya ameliyat girince ben unuttum.taaki hediyelerim gelinceye kadar:)bir panik oldum.neyse sonrasında hediyelerimi hazırlayıp yolladım bana çıkan blogcu arkadaşıma ve o teslim alana kadar da sizlerle paylaşmak istemedim süprizi bozulmasın diye.öncelikle etkinliği düzenleyen Hayat Melodi'sine teşekkür ediyorum.bana çıkan bloğa gelince sevgili DÜŞLERİMDEN İNCİLER.kendisinin aynı zamanda içimizdeki karnaval adlı bir bloğu daha var.mutlaka her iki bloğuda ziyaret edin derim.keyif alacağınızdan eminim.bloğunda hediyeleri aldığını ve beğendiğini yazmış ki bu beni çok mutlu etti.güle güle kullansın diyorum tekrar.hediye etkinliğinin özelliği el emeği olmasıydı.resimlerdeki kartpostalda dahil hepsi kendi emeğim hatta araya sıkıştırdığım şu üç küçük fosili bile memleketimde ellerimle buldum:) kutu ise kızkardeşimin yıllar önce Amerikadan yolladığı kartpostal kutusuydu:)





10 yorum:

  1. Hediyeler çok güzel, o ayrı ama fosiller çok ilgimi çekti cidden yaa :) çok merak ettim ne fosili onlar :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim Maya...fosille memleketim Koyulhisar'ın Eğriçimen yaylasında bulunan bir tepeden topladım.yaklaşık 10 yıl önce keşfettim o fosilleri.her yıl gittiğimde bir torba topluyorum.muhteşemler.eskiden oralar tepe olmasına rağmen suyla kaplıymış.midye,deniz kabukaları fosilleşmişler.taş halindeler.bazıları o kadar belirgin ki!en zevklisi de toplamak.teşekkürler ilgine..

    YanıtlaSil
  3. canım benim ne kadar güzel hediyeler bunlar... ellerine, emeğine ve o güzel yüreğine sağlık...
    sahibi iyi günlerde kullansın inşallah...

    YanıtlaSil
  4. Alanay'cığım, sana ve tüm sevdiklerine, mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı bir sürü yeni yıl diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Hediyeler o kadar güzeldi ki ,inan nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim.Emeğine sağlık , çok mahçup oldum...
    Fosillere çok şaşırdım.İlk lisansımı Antropoloji üzerine yapmıştım...Fosil görmeyeli neredeyse 12 yıl oldu , kazıya gittiğimiz de fosil çıkarmak için amele yanığı olurduk.Çıkar , temizle , derecelendir .Kutudan karşıma çıkınca ,dejavu oldum ...
    He rşey için çok teşekkür ederim...
    Öğrencilerime göstereceğim mutlaka ...Kayaçları anlatırken , hep konusu oluyordu ...
    Çok teşekkür ederimm , çok...

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar özenli, şık bir paket olmuş Dolunay'cım :)

    YanıtlaSil
  7. Ayşınım teşekkür ederim canım benim..

    YanıtlaSil
  8. Nihal hanımcım çok teşekkür ediyorum.ben de size ve ailenize mutlu,sağlıklı ve başarı dolu bir yıl diliyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Düşlerimden İnciler beğenmene mutlu olmana cidden çok sevindim.profilinde okumuştum ve o yüzden hoşuna gideceğini düşündüğümden yolladım.üstelik senin beğenmen dışında öğrencilerinle paylaşmanda ayrı keyif verecek bana.mutlu yıllar ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. rengim teşekkür ediyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)