23 Kasım 2011 Çarşamba

sigarasız günlere devam..

Merhaba dostlar.nasılsınız?bir iki gündür çok bakamadım ama sanki çook uzun zamandır yokmuşum gibi geliyor.bugünlerde böyle .sanırım bir ay daha sürecek bu duygu değişikliği.dün kontrole gittik arkadaşımla.iyi gittiğimizi söyledi ama mutlaka 2. kutu ilacıda bitirmeliy mişiz.devam ilacı varmış .eh bizde devam edeceğiz.bu arada yarım doza düşürdüm ben zira ülserime iyi gelmiyor. çok çalışmak gelmesede içimde ara sıra bişeyler yapıyorum.bir tek örgüyü bırakmadım elimden ,ona devam..hala sigarayı özlüyorum.hala yoksunluk duygusu yaşıyorum ama hala sigara içmedim:)) dün ve bugün biraz daha iyiyim.biliyorum geçecek ve bende pes etmeyeceğim..:)3 gündür özel bir kolejde değerler eğitimiyle ilgili seminerlere gidiyoruz.sabah tam sekiz kat çıkıyorum ve nefes nefese kalmıyorum .bu müthiş.bunları neden yazıyorum .bırakmak isteyen arkadaşlara anektod olması açısından,birazda eskisi gibi yoğun ziyaretinize gelemediğimden.tabiki geçici bir süreç.ben bu süreçte genelde tarla ekiyor,şato kuruyor,civciv besliyorum.beklerim:))

6 yorum:

  1. Geçmiş olsun canım.
    Sigarayı bırakmakla sağlığın için çok doğru bir karar almışsın.Tebrik ediyorum.
    Darısı tüm sigara içenlere inşallah.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. canım kararlılığından ötürü seni gönülden kutluyorum... sigara bırakma konusunda seni model seçtim kendime... lütfen başlama ki bırakabileceğime dair umutlarım çoğalsın:)
    sen hayırlısıyla atlat bu süreci, benim için önemli olan senin moralin...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. canım senin adına çok sevindim bende bloguna girip ne yaptın sihagara olayını diyecektim sen yazmışsın.benim fiziktadavi olduğum yerde rehabilitsayon uzmanı var kadının ciğerlerinde kis görmüşer dümn parça aldılar biyopsi için inşallah hayırlı haber alır fakat oda sigarayı bırakmak istiyormuş bırakamıyormuş. Senden bahsettim ilaç kullanıp bıraktığınızdan ismini alacam şimdi diyer postundan ona verecem .İnşallah oda bırakabilir. Sağol verdiğin bilgiler için. Sigarasız hayat çok çok güzel benimde eşim 11 sene oldu bıraktı daha evli deyildik bıraktığında bırakmasaydı ben ne yapardım hiç bilmiyorum çok zor sigara içen birisiyle yaşamak hatta arkadaş olmak. tebrik ederim canım.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ediyorum SEVALCE LEZZETLER...amin diyorum.sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ayşınım bak hala direniyorum.13 gün oldu bir yandan kendime inanamazken ve gurur duyarken bir yandan kendime bu işkenceyi çektirdiğim için çok kızıyorum.ama direniyorum.sevgiler ve teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. sevgili senem teşekkür ederim güzel yorum ve ilgine.rehabilitasyon uzmanı bayana kolaylıklar diliyorum .banada tabiki:)eşimde bıraktı seni çok iyi anlıyorum Allah sonuna kadar direnç gösterme gücü versin inşallah bana ve diğerlerine:)) sevgiler..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)