23 Kasım 2011 Çarşamba

Keçe Telefon Kabı...

bu keçeleri bloggerlar buluşmasına gittiğimizde sevgili Sibelle aldık.daha öncede yazmıştım.genelde malzeme almam evdekileri değerlendiriyorum.daha önce taclar da kullandığım keçeleri de arkadaşımın hediyesiydi.ilk kez keçe aldım yani.bu telefon kabıda ilk çıkan çalışma.bakalım devamında neler gelecek.çabuk sıkılıyorum bugünlerde ve kendime baskı yapmıyorum.her şeyi yarım bırakıyorum ama bunu bitirdim.nasıl güzel olmuş mu?



17 yorum:

  1. keçeyle çalışmak çok keyifli olsa gerek... ben de çok özeniyorum... bakalım gün gelir denerim inşallah ben de:))
    telefon kılıfını çok beğendim... ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  2. güzel olmaz mı! harika olmuş, renkleri de çok beğendim, eline sağlık sevgili alanay. sigarayı bırakman da çok iyi olmuş, sen de farkediyorsundur nefesinin nasıl açıldığını, kokuları nasıl rahat alabildiğini, yediklerinden nasıl keyif aldığını... en kısa zamanda ilacı da bırakıp sigarasız günlerine devam etmen dileğiyle. sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Elelrine sağlık güzelim ne de güzel yapmışsın... Yaaa beraber almıştık bu keçeleri ben de çan yaptım ama paylaşmaya fırsatım olmadı daha :D Öpüldün canım...

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim Ayşınım.denemelisin.ve eminim çok zarif çalışmalar yaparsın...

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim Asteriastaki .ayrıca sigara ile ilgili düşüncelerin içinde.evet tad alma,koku alma duyum çok gelişti.ama bir garip insan olup çıktım.canım hiç bişey yapmak istemiyor.depresyona girdim desem yalan olmaz.ama ısrarla devam ediyorum.bakalım.teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim sevgili sibel.çanları merak ettim.eminim yine çok güzel olmuştur.eh bide kursa gidiyorsun artık daha da bir güzelleşir çalışmaların...

    YanıtlaSil
  7. sevgili alanay, bir süre önce ablam da sigara bırakmak için ilaç kullanmayı düşünüyordu, ancak o ilaçların depresyon yarattığını öğrendi ve sigarayı ilaç kullanmadan kendi kendine bıraktı. acaba kendini depresyona girmiş gibi hissetmen, ilaçla ilgili olabilir mi?

    YanıtlaSil
  8. haklı olabilirsin astariastaki.zaten bir sürü yan etki yaşıyorum.ki depresif hallerde yan etkilerinde var.daha önce depresyon hikayesi olanları daha fazla etkilediğini biliyorum ki benimde 4 yıl önce öyle bir ağır hikayem olmuştu.ama doktorum normal olduğunu devam ilacına devam etmemi söyledi.teşekkürler ilgin için arkadaşım...

    YanıtlaSil
  9. en kısa zamanda ilaçsız, sigarasız, bol marifetli, el işili, dolu dolu günler dileğiyle :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. ellerinize sağlık çok hoş olmş :)

    YanıtlaSil
  11. bence çok başarılı..ellerine sağlık..:)

    YanıtlaSil
  12. Que coisa mais linda! Adoro feltro. Bjsssss

    YanıtlaSil
  13. ellerinize sağlık, çok güzel:)

    YanıtlaSil
  14. asteriastaki,► Hobihane ◄ , PERMAREN , Remédios,ecerce ve Semi`nin Mutlu Elleri çok teşekkür ederim güzel yorumlarınıza.sevgiler..

    YanıtlaSil
  15. çok güzel olmuş çok başarılı ;)dikiş kesinlikle keçeye çok yakışıyor

    YanıtlaSil
  16. teşekkür ederim sevgili tuba.sevgiler.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)