3 Kasım 2011 Perşembe

BİR CEPKEN YELEK-BİR ÇANTA:)

Bursa kumaş pazarından kumaş alırken peluş da almıştım.çok değil yarım metre:) geçen yıl aşağıdaki mor cepkeni almıştım,çok ta severek giyiyorum.bir tane de gri renk istiyordum.ama istediğim renk bulamadım.kumaşçıda o renk peluş görünce "neden olmasın ?"deyip denemek için yarım metre aldım.

bu da aldığım peluştan diktiğim kendi yeleğim.patron kullanmayıp mor yeleği üstüne koyup işaretleyip kestim ve yine elde diktim:)Gökçennn duy sesimi ne zaman yollayacaksın makineyii?:)gökçen ablam olur ne alaka cümlenin ortasında.aklıma geldi oda okuyor mesaj olsun dedim:)

düme geçirmedim.evde istediğim gibi bişey yoktu.bulursam dikeceğim bulamazsam böylede idare eder.

peluştan yelek yaptıktan sonra bir parça arttı.ne yapsam derken hadi çanta deneyeyim dedim.gerçi benim çantalar genelde kocaman olur ama parça küçük olunca çantada küçüldü.sapıda salona deri örtü yaptığım zamanda dericide görmüş hoşuma gitmiş ve almıştım.çok güzel olmasa da fena değil gibi.kulanırmıyım bilmiyorum.içini astarladım zemine astarı sabitlemeden öncede zemin boyutunda mukavva kesip yerleştirdim.işte sonuç



9 yorum:

  1. Eeee şekerim incecik hatunsun tabii giyin bakalım tüylü tüylü peluş yelekleri. Yelek çok güzel görünüyor. Çantaya da bayıldım. Sağlıkla kullan. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. off mor yelek çok güzel :) güle güle giy ve ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Aslı da peluşla ciciler yapmış, bugün gördüm, şimdi sende de görünce tamam karar verdim. Ben de yapıcam yahu... Çanta çok kokoş olmuş, bayıldım ben lütfen kullan. Ama yelek kusursuz. Elde dikmek zor oldu mu?

    YanıtlaSil
  4. örgü, dikiş, resim, takı tasarımı, anlatım ve hitabet gücü her şey var sende arkadaşım:) maşallah...
    yeleğine bayıldım... çok seviyorum bu tarz yelekleri... ama bayağı zayıf olmak gerek yoksa tombiş gösteriyor:))) ama sen inceciksin eminim üstünde de çok güzel durmuştur... ellerine sağlık...
    çantan da çok güzel olmuş... becereklisin ne diyeyim:)))
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim Dilekcim,sevgili asteriastaki,komşum ve okuyanım..
    komşucum elde dikmek kolay zira tüylü olduğu için hata kabul ediyor tabiki kaydırmamak lazım.bide kesinlikle kocaman bir örtü üzerinde çalışmak lazım tüyler her yere yayılıyor yoksa:)sevgiler hepinize.

    YanıtlaSil
  6. Bu sene moda sanırım. Pek çok dükkanda gördüm, farklı farklı renklerde. Hoş, güzel günlerde giyin.

    YanıtlaSil
  7. Yelegi çok begendim nerdeyse bire bir aynısı olmuş, ellerinize saglık :) Ve çanta ayrı güzel..

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim Semi`nin Mutlu Elleri...

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim sevgili Aslı...

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)