22 Ekim 2011 Cumartesi

KUŞLU DUVAR SÜSÜ...

Kuşlarda kullandığım kumaşlar boyunu kısalttığım eteklerimden çıkan kumaşlar.kuş kanatlarında kullandığım detaylar ise eskiyen kaneviçeler,eskimiş hint işi çantamın parçaları:)son parçadaki kumaş ise ablamdan aldığım defolu yemeni.yani sözün kısası hepsi geri dönüşüm malzemesi oluyor:)






9 yorum:

  1. Geri dönüşümün böylesine tebrikler valla:) Hiç bir şeyi ziyan etmeden böyle güzel bir çalışma yapmışsın. Ellerine sağlık arkadaşım. Kuşlar her yere ne kadar yakışıyorlar. Zarifler, güzeller.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık. Kuş bana hep özgüklükleri hatırlattığı için seviyorum onunla ilgili objeleri.Sağlıkla kullan şeker.

    YanıtlaSil
  3. çok şirin olmuş bereket kuşları.. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Geri dönüşüm olması ayrıca güzel. Evinize keyif katsın:)

    YanıtlaSil
  5. işte yine harika bir geri dönüşüm hikayesi. senin bu akıllıca geri dönüşüm işlerine bayılıyorum sevgili alanay. bu kuşlar da çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Artık parçalardan, eskiyen yemenilerden, mrtülerden yani kısaca atık malzemelerden yapılanlar bence hem daha orjinal oluyor hem de anılarla yüklü oluyor, şimdi o kuşlarda eteklerin, çantan, ablanın yemenisinin anıları var değil mi :))

    YanıtlaSil
  7. geçenler de inglish home da buna benzer kumaş kuşlar görmüştüm ,inanın sizinki çok daha güzel olmuş cıvıl cıvıl rengarenk ,elinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.ne güzel motive ediyorsunuz.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)