27 Eylül 2011 Salı

TAKILARI ORGANİZE ETMEK:) VE BİR DE KEMER!

Önce kemeri göstereyim.şunu belirteyim bir buçuk iki yıldır hemen hemen hiç malzeme almadım almıyorum da.zaten amaç eskiyi yeniden değerlendirme,işe yaramazları ayıklamak.sadece takı klipsleri,anahtarlık aparatları ile sıcak silikon aldım.ah birde vernik.
kemer evdeki eski başka bir kemerin tokası ile kalan boncukların birleşiminden.takar mıyım tartışılır zaten ev takı doldu taşıyor:)
koyacak yer sıkıntısı çekiyorum.makyaj aynamın bir çekmecesi komple takı ayrıca üç ahşap kutu ki biri kocaman.
hepsini kilitli poşetlere koyuyordum.takı askılıları vardı amaa onlarda yer kaplıyor.kayın valdem  buzdolabını değiştirdi.eskinin içinden çıkan aparatları çekmeceme yerleştirip kendimce organizatör yaptım.büyük peynir çekmecesine tavanlarda kullanılan bordür straforlardan kesip koydum.üstlerine de küpeleri yerleştirdim.işe yarıyor tavsiye ederim.



 bunlarda diğer aparatlar 2 büyük 2 küçük mika kaplar çekmecede yerlerini aldılar..

9 yorum:

  1. kemerin çok güzel olmuş... ellerine sağlık... eskilerden yeni bir şeyler üretmenin keyfi tartışılmaz:)
    organizlerine bayıldım... emeğine ve fikrine sağlık...
    bu arada sen bir bijuteri dükkanı açsan sermayeye ihtiyacın yok:) malların fazlasıyla hazır:)
    küpelerin de çok hoşmuş:)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. sevgili alanay, eskiyi değerlendirme konusuna sık sık rastlıyorum bloğunda ve çok hoşuma gidiyor. yaratıcılık böyle bir şey :) ne güzel olmuşlar, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Alanay' cım ne kadar çok takın var böyle :) Haklısın derleyip toparlamak zor olmalı. Ben çok takı kullanamıyorum, unutuyorum takmayı filan. Ama almayı çok severdim. Geçen yıl ne kadar takım varsa (çoğu hiç kullanılmamış) dağıttım. Elimde bir avuç kaldı şimdi onlar bile batıyor, şükür ki alma huyumdan vazgeçtim :)

    YanıtlaSil
  4. Alanay, este colar ficou lindo. Eu adoro colares assim meio indígenas. Parabéns querida , Deus Lhe abençoe muito! Bjs

    YanıtlaSil
  5. haklısın okuyanım sermaye hazır.bu arada batıkentteki sosyete pazarında stand alıp değerlendirmeyi cidden düşünüyorum.kapı süsleri anahtarlıklar,örgüler...
    teşekkür ederim asterias...
    Cebimdeki Renkler evet çok takı var.hediye ettiklerim,sattıklarım vs saymıyorumve o sadece çekmecenin içi.:))bende eskisi gibi takamıyorum zaten metal alerjim var imitasyon beni hasta ediyor.benim sultanım gümüşş:)
    Obrigado querida Remédios...

    YanıtlaSil
  6. bence de değerlendirmelisin... çok güzel tasarımların ve çalışmaların var... gün yüzüne çıkmalı:) inşallah gönlüne göre olur...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ediyorum okuyan.ne zarifsin..

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,kemeri bende çok beğendim çok hoş,takı organizerde süper fikir kutluyorum:)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim Nuraycatasarimlar ...

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)