13 Eylül 2011 Salı

POLYESTER TEPSİ ÜZERİNE MOZAİK DENEMESİ:)

Ham polyester tepsi üzerine farklı bişeyler yapmayı istiyordum.bu mozaik taşlarını da  kuzen getirmişti sen kullanırsın diye(bu aralar millet kurtulmak istediği her türlü artık malzemeyi ban kakalamaya başladı.abartılıyor gibi geliyor ama neyse.mozaik taşlarını tutkalla yapıştırdım.kuruyunca derz çektim bu arada elimdeki derz hiç iyi değildi ama bişey başlayınca bitecek ya gidip iyisini almak yerine hemen bitmesi için eldekini kullandım mecburen.kuruyunca derz yaldız yaptım ama kurumadan da azıcık sildim.derzlere vernik ve bittiiiii:)


9 yorum:

  1. çok güzel, değişik bir çalışma olmuş, eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. bendede durum farklı değil al sen kullanırsın al sen değerlendirirsin diye çeri çöpü toplayan getiriyor alsan bi dert almasan bi dert

    YanıtlaSil
  3. mozaik çalışmayı hep çok istemişimdir, çok hoş olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.Bende de mozaikler var ama acabayaptıktan sonra çok ağır olur mu diye de düşünüyor değilim.

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık... çok hoş olmuş...
    mozaik çalışmaları hep ilgimi çeker...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş Alanay. Eline sağlık. Ne kadar muntazam çalışmışsın.

    YanıtlaSil
  7. hepinize teşekkür ediyorum sevgili dostlar güzel yorumlarınız için...sevgili dilek evet ağır oldu ancak ben sehpa üzerinde kullnamak amacıyla yaptığım için çok dert etmedim.ancak çok sağlam olduğunu söyleyebilirim:)

    YanıtlaSil
  8. Hımm. Anladım canım. Benim mozaiklerim biraz daha iri. Hatta ben bir tanesinden grafiker arkadaşıma yüzük yapmıştım. Eski bir tepsi üzerine deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  9. yüzük eminim çok güzel olmuştur bak yaptığın şekilde kullanmak aklıma gelmemişti.ne çok şey öğreniyorum sizlerden...bence denemelisin dilek.sevgiler...

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)