22 Eylül 2011 Perşembe

DEVAM DEVAM DEVAM....:)

Elimden yeni çıkanlardan bir kaç tanesi daha::) dünden beri kol ağrısı çekiyorum.göğsümden başlayarak çoğalan bir ağrı.uyuşmada var.ne ki ola?bunlar hep yaşlanmaktan mı başka bişey mi sinir oluyorum.yarın geçmez ise yine doktora gideceğim.aslında mamogram çektirdiğimden beridir böyle. bu arada gaziye yeni alet gelmiş diyorlar.mamograma girmeden de tespit yapabiliyormuş.aklınızda bulunsun.memelerdeki ağrı ve kistler için gittiğimde annemden dolayıda risk altında olduğumu söyleyip mamograma almışlardı.Allahım o nasıl bir acı.o gündenn beri ağrı kesilmedi.bide mamogram kist oluşumu yapabiliyor yada var olanı büyütüyormuş(doktor ibaresidir) amann yine şikayet ettim değil mi? tamam susuyorum:)





8 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun Alanay' cım, mamogram sonrası yaşadığın acının etkisidir diye düşündüm ama sen yine de ihmal etme git doktora düşünüp duracağına için rahatlar. Annen için de acil şifalar diliyorum Örgücü nine için yazdığın yorumda biraz bahsetmişsin. Allah size ve bu hastalıkla mücadele eden herkese sağlık versin, yakınlarına da bolca sabır.
    Bu arada hiç boş durmuyorsun üretmeye devam. Yine çok şık anahtarlıklar yapmışsın. Beyaz güllü olan favorim :)

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun canım annenede acil şifalar bende çektirdim valla kaç gün kendime gelemedim yıllardır buna çare bulamadılar dedim, yazdığın aletide araştıracağım...

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun, dilerim bir an önce sağlığına kavuşursun. Annene de acil şifalar dilerim. Sağlıktan öte hiçbir şey yok.
    Boyun fıtığı falan olmasın, hani elişi yaparken veya bilgisayara bakmaktan Allah (c.c.) korusun.
    1 haftadır benim de hiç tadım yok. Boynum felaket ağrıyor. Bir de 20'lik diş başıma iş açtı yine:( Bir kaç yıl önce bir tanesini çektirmiştim, hali hazırda sırada 2 tane daha var:) Apse yaptı. 2 gündür antibiyotik kullanıyorum. Bir de ben büyük hap içemiyorum, eczane eczane aradık sorduk hep kocaman haplar, en sonunda suda eriyor bir antibiyotik buldum:)))
    Eşimin de bahçede beli bir tutuldu, geçen hafta 2 gün yataktan kalkamadı. Ay bende ne kadar içimi dökme hevesi içindeymişim:) Kusura bakma.
    Bence de sen devam ederse doktora bir git. Dilerim önemli bir şey yoktur ve bir an önce ağrıların kesilir.
    Anahtarlıklarının hepsi kendine özgü ve çok hoş. Ben en en çok 3. fotoğraftakini beğendim. Ellerine, emeğine sağlık.
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. cebimdeki renkler.meral hanım ve okuyan çok teşekkür ederim dilek ve temennilerinize.inşallah diyorum.
    sevgili okuyan çok geçmiş olsun.ahh diş ağrısı kabir azabı derler ve iyi bilirim.aman 20 likleri ihmal etme çok dert açıyorlar başa.eşinede çok geçmiş olsun diyorum.canım benim tabiki dökeceksin içini.paylaşıp azaltıyoruz sıkıntıları,paylaşıp çoğaltıyoruz sevinçlerimizi..tekrar geçmiş olsun.önerini dikkate alacağım..bu günlerde ne var biliyorum ama çevremde herkeste hem hastalık hem isteksizlik almış başını gidiyor!

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkürler... sanırım mevsim değişimi hem ruhen hem de bedenen etkiliyor hepimizi:) ağrıların artması yağmurların başlamasına da bağlı olabilir belki de...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. haklısın okuyan belki de öyle..teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun canım, biz kadınların derdi bitmez malesef :D bu arada ellerine salık çok şirin olmuşlar...

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim sibelciğim.sağolasın..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)