20 Eylül 2011 Salı

BUGÜNÜN GETİRDİKLERİ...


Bu gün bize sabah sabah Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK 'ı getirdi.okulumuzu ziyarete gelmişti.galiba bi yemek şirketiydi yada belediyenin elemanlarıydı.çabucak A blok öğretmenler odasına kokteyl masaları kuruluverdi.ben okulun basın elemanı olduğum üzere fotoğraf çektim.yarın okul sitesinde yayınlanmadan önce sizle paylaştım sıcak sıcak:) kokteyl öhöm nasıl demeli en iyisi bir şey dememeli:)fotoğraflara bakın ve karar verin.özellikle öğretmen arkadaşlara.bu arada o masalara heyula görevi yapacaklardı madem)ne gerek vardı.başkan koltuğa oturunca herkes çöküverdi.fotoğraf çekerken garsonlardan biri (en son) bana meyve suyunu verdi.tam içerken masa ve insanların halini fark edince olanlar oldu.(nolucak vişne suyu burnuma kaçtı:)) garip bir sesle kurtardım Allahtan kapıya yakındım  da tek adımda koridora çıkıp öksürük krizinin ilk seslerini bastırabildim.:))










 okul dönüşü yemek,ev toplama vs derken okuldan gelen karadutum(kızım)iç yaptın mı dedi.iç derken sarma çekiyor canı ne zamandır her gün erteliyorum.hayır dedim ama hemen yaparım deyip içi yapıverdim.tepsiye koyup eline tutuşturdum.o da bir güzel sardı.bakar mısınız nasılda güzel sarıyor.ancak benim gibi elde değil ill tahtada saracak:)





 bu da oğluşumla beraber yaptığımız pasta.saçları kesildiğinden beri fotoğraf çektirmiyor o yüzden onun fotoğrafı yok pastayı yaparken.izin vermedi:)ben sadece malzemeleri ekledim.kremayı pişirdi.pasta tabanına kremayı yayıp süsledi.
bu iki kemerde   benden:)



12 yorum:

  1. En korktuğum şeylerden birisidir olmadık bir zamanda öksürük krizine yakalanmak. Mamalar da pek harika görünüyor. Ellerinize sağlık ve afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  2. İkisininde elleri dert görmesin, nasılda incecik sararmış dolmaları insan yemeğe kıyamaz, oğluşunada söyle o kısa saçlıda yakışıklıdır, pastada çok dekoratif gözüküyor...

    YanıtlaSil
  3. Amanın, ne kadar dolu dolu bir post olmuş bu:) nerden başlamalı bilmem ki:)
    bi kere okulda çekilmiş olan kareler tam bir fecaat gerçekten:)))
    tatlı kızınızın yanaklarından öperim dolmaları ne güzel sarmış öyle kalem gibi.
    oğluşu da öperim pastası çok hoş görünüyor.
    kemerler de bir harika, sizi de öperim pek tabii:))
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Alanay' cım siz ne hamarat bir ailesiniz böyle. Maşallah ne ince ince sarmış öyle tatlı kızın (benim gibi tahtada). Oğluna da bravo nefis bir pasta yapmış. Sen de boş durmamışsın :)) Bravo. (Kokteyl konusunu hiç açmak istemedim bile :))

    YanıtlaSil
  5. ailece becerikli olduğunuz artık anlaşıldı :) pastanın görünüşü müthiş, kemerler çok şık, sarmalar belli ki enfes olacak, ince ince... hepinizin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. maşallah:)
    nede güzel sarmış:)
    elinede pek bi güzel yakışıyor:)
    anne hamarat olunca kızınada bulaşıyor demekki:)
    yatipçisiyim güzel paylaşımlarınızın...
    bende beklerim sayfama...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. öncelikle çok geçmiş olsun... benim de yemek yerken veya bir şey içerken hatta bunlara da gerek yok çoğu kez kendi tükürüğümle *özür dilerim tükürük biraz kötü kaçtı ama anlatmam lazım:)* az daha boğulmuşluğum vardır:) çok kötü bir cümle oldu:)
    kızına maşallah... incecik ne kadar düzgün sarmış... afiyet bal şeker olsun:)
    sanırım ailece mutfak konusunda beceriklisiniz... oğlunu da tebrik ederim... ne güzel süslemiş... afiyet bal şeker olsun):
    kemerler de çok şık... zincirli kemerleri çok severim...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. Gracias Alanay por tu cariñoso comentario en mi blog el escondite de las golondrinas
    Una entrada llena de cultura ,,Reposteria y artesania
    gRACIAS POR COMPARTIR
    bESOS vICTORIA

    YanıtlaSil
  9. dilekciğim,meral hanımcım,cebimdeki renkler,asterias,okuyan,birtutamkekik(hıoşgeldin),victoria.çok ama çok teşekkür ederim değerli yorum ve ilginize.
    cebimdeki renkler zaten sarmanın sebebi sensinnn:)ince ince sarınca sen mecbur kaldık.zayıfımdır ama iştahıma diyecek yok.sadece kızımın değil benimde canım çekti.eh komşun değilim ki damlayayım kokusunu alınca:))

    YanıtlaSil
  10. Evladın elinden de daha bir lezzetli olmuştur eminim. Afiyetler olsun. Bir çok zaman gerçek hayatta bulamadığımız komşularız zaten birbirimiz için. Hep güzel şeyler paylaşan :)

    YanıtlaSil
  11. Çocuklarınız pek bir marifetli maşallah gerçekten ama o masalar ve meslektaşlarımı görünce beni de bir gülme aldı birden guliver cüceler ülkesindeyi hatırladım

    YanıtlaSil
  12. teşekürler mor menekşe.yorumdan anladığım kadarıyla siz de öğretmensizniz. branşınız nedir acaba?
    cebimdeki renkler yorumundaki cümleye bayıldım :"Bir çok zaman gerçek hayatta bulamadığımız komşularız zaten birbirimiz için" ne güzel söylemişsin.öpüyorum...

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)