9 Ağustos 2011 Salı

YAŞASINNNN! KİTAPLARIMI ALDIM :)

Geçen ay televizyon seyrederken reklamlarda bir gazetenin (star gazetesi) 29 kupona 20 adet bestseller roman verdiğini duyunca bir kitap kurdu olarak "bu kuponları biriktirmeliyim "dedim kendime.kupon biriktirmek bayağı stresli bir işmiş.sabah kalkınca hemen aklıma geliyordu ve gidip alıyordum.daha önce hiç kupon biriktirmemiş biri olarak bunlar ilk deneyimlerim gülmeyin yani.neyse hastane ve istanbul günlerinde 3 kupon kaçırdım ama yedek verdiler.ve nihayet bugün sevgili eşim götürdü de(dağıtım yeri bayağı ters bi yer) kitaplarıma kavuştum.sadece biri var elimde diğerlerini okumamıştım.yaşasın.yazılar ve basım da gayet iyi.bu kitap olayını tavsiye ediyorum şiddetle.15 liraya 20 kitap satın almış oldum bi daha Yaşasınn:))



7 yorum:

  1. Sevgili Alanay, hayırlı uğurlu olsun kitapların, bütün yazı hatta yılı çıkaracak kadar çok kitabın olmuş. Ne güzel :))
    Bu arada farkettim ki senin bloğunu izlememe rağmen yeni yazılarını kaçırmamın nedeni izlediğim bloglar listesine seni bir türlü alamamam, herkesi alabiliyorum gadgetlardan ama senin isminin yanında bir çarpı var. Neden olabilir, bir fikrin var mı ?

    YanıtlaSil
  2. Ya süper valla, kupon konusunda takınılıyım benim kızlar başlıyor biriktirmeye sonra bana kalıyor hadi biriktirip onlara veriyorum ya geç kalıyorlar yada unutuyorlar bende evde yasak koydum sakın başlamayın uğraşamam diye ama senin aldıkların süpermiş nerdeyse bir kitap fiatına , iyi okumalar...

    YanıtlaSil
  3. aa ben de sana kendi yazdığım şiir kitabımı imzalayıp göndereyim ya..
    bunu niye daha önceden düşünmedim ki :))
    eveeet, adresi alalım cankız :)

    YanıtlaSil
  4. Senin adına sevindim. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
  5. Hello!!!!!
    Tks,your visit is lovely...
    I like so much your blog,congratulations.
    Kisses from Brasil,
    Carla

    YanıtlaSil
  6. Cebimdeki renkler:teşekkür ediyorum.bu arad bloğumla ilgili yazdıklarınızı bi kaç kişi daha söyledi ama nerde hata yapıyorum anlayamıyorum bir türlü.
    teşekkür ederim Meral Sanatevi .
    figen ablacığım nasıl mutlu olurum.aslında burada baktım ama bulamadım.bulsam sana süpriz yapacaktım.adresi sana resimlen yollayacağım.
    teşekkür ederim zeynep bayram ve sevgili dilek...
    hello carla .thanks.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)