30 Temmuz 2011 Cumartesi

SU KABAKLARI...

Bu su kabakları annemlerin bahçesinden.geçen yıl getirmişlerdi ve getirdiklerinde yaştı.kalorifer peteklerinin üzerine dizip yavaş yavaş kuruttum.onlardan abajur ya da mumluk yapmayı düşünüyordum.ama bu günlerde ortalıktaki tüm malzemeleri kaldırmaya çalışırken onları oymayla uğraşamayacağımı farkettim o yüzden boyadım.sprey boya ile zemin yapayım istedim (yine tembellikten) ev dede sprey zor olacağı için kızıma kabakları ve boyayı verip aşağı yolladım.meğer boya kapakları karışmış ve beyaz yerine siyah boya vermişim.böcek gibi simsiyah boyanmış geldi.neyse bene üstlerine desen çalışayım resim yapayım dedim ama sprey boya akrilik değil sentetikmiş.yani ya yağlı boya ile çalışacaktım ya da başka bir şey.düşünürken aklıma ojeler geldi.evdeki tüm ojeleri getirip kısıtlı renklerle denedim boyamayı.pek güzel olmadılar ama artık beni boya diye yüzüme de bakmıyorlar:)




7 yorum:

  1. Siyahta çok yakışmış su kabaklarına benimde boyamam geregen birkaçtane var ne yapacağıma daha karar veremedim...

    YanıtlaSil
  2. Yok yok... Öyle mütevazi davranıp beni daha da kışkırtma.. Bakar mısın şu esere.. Yalnışlıkla siyah boyanmış..mış da.. Boya sentetikmiş miş.. Aklına ojeler gelmiş.. Hüüüüüü... Kıskançlığımdan ağlaycağım.. Buna yaratıcılık denmez de ne denir. Çılgın, muhteşem... İyi ki yanlış boyaymış, ay iyi ki üşenmişsin de oymamışsın onları. Bir de oysan... Katmerlenirdi kıskançlığım. Ellerin det görmesin birtanem. Kelimenin tam anlamıyla bayıldım.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederiiiimmmm.
    maral hanım sizin boyamalar harika üzerine boyama belkide hamur kabartmayla harika işler yaparsınız.
    gülsüm ablacığım teşekkür ederim güzel yorumlarına.inanılmaz motive ediyorsun beni.sağolasın.öpüyorum kocaman....

    YanıtlaSil
  4. Alanay, I loved his art. Congratulations! Everything is very beautiful and well done. Thank you for visit my blog and I'm his follower. bjs

    YanıtlaSil
  5. ojeler mi?
    aa gözlerime inanamıyorum..
    vallahi nefis olmuşlar..lütfen kendine haksızlık etme..
    beğenmiyorsan ben hepsine talibim :)

    YanıtlaSil
  6. canım ablacığım dükkan senin inan yollarım.teşekkür ederim güzel yorumlarına...

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)