23 Temmuz 2011 Cumartesi

MOBİLYA YENİLEME...:)

İki gün öncesine kadar İstanbul daydım...sevgili ablam Gökçenimin evindeydim.açıkçası dinlenmek ve kendimi bulmak ve tabi ki özlem gidermek adına apar topar gittim.en çok rahat olduğum ve kendimi iyi hissettiğim yerdir ablamın evi.geçen yıl yeğenimin  (ablamın kızı burçin) odasında ki eşyaları yeniden boyamayı düşünmüştük ama fırsat bulamamıştık.ablam sadece gardrobu boyamış.hadi  kalanını da boyayalım dedik.önce zımpara ki en sinir bozucu ve pis tarafı da bu ardından akrilik boya ile boyayıp sonrasında ahşap koruyucu vernik ile vernikledik.burçinim beyaz olsun istemişti.bide turkuaz hastası.halı ve perdeler bide yatak örtüsün turkuaz olduğundan mobilyaları komple beyaz yaptık.nasıl iç açıcı oldu.siz de bir bakın bakalım...kitapları öylesine yerleştirdik zira pencereleri yenilenecek ve ev boyanacak.odanın tam yerleşmiş haliyle çekmeyi isterdim ama tadilattan sonra.



bu sehpa da eski  beşli zigon sehpaların en küçüğü.ablam ilk bunu zımparalamış bakmış çok zorluyor diğerlerini zımparalamayıp atmış.:)


4 yorum:

  1. Yaa.. Çok zor olmalı.. Zımpara ayrı bir zor, boya ayrı. Boyalar akıyor, kruyana kadar dokunduğun her yerde iz oluşuyor. Bu kadar büyük mobilyalarla nasıl başettiniz. Helal olsun size. Ablana dinlenmeye gitmişsin ama epeyce yorulup dönmüşsün sanırım. Ama değmiş doğrusu. Yeni bir mobilyaya dünya dolusu para verseydiniz bu kadar güzel ve bu kadar kıymatli olmazdı. Yeğenin güle güle eskitsin.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim sevgili gülsüm ablam.çalışma çok zorlamadı ve ablamda çok kızdı dinlen diye ama beni bunlar yormuyor.üretmek her daim bana iyi geliyor.ve söylediklerinde haklısın yenisi bir dünya para üstelik burçinimin mobilyaları özel yapımdı çok sağlam şeyler ama yeni çıkanlar öylem?tekrar teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Yazınız çok faydalı ve özenli olmuş, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Elinize sağlık. Yeni mobilyalar için bütçesi elvermeyen tüketiciler, bazı aksesuarları değiştirerek eski mobilyalarını yepyeni bir kullanıma ve görünüme kavuşturabilirler. Mesela kulplarını modernize edebilirler, raylarını ve menteşelerini frenli hale getirebilirler, mutfaklar için olan aksesuarları ekleyebilirler, gardrop asansörü ve pantalonlukları kullanabilirler.Bunlar herkesin kendi başına yapabileceği, mobilyacılara gerek olmayan detaylar.

    Bu aksesuarları almak için dışarı bile çıkmaya gerek yok, evinizden www.hirdavatfirsati.com gibi online alışveriş sitelerine girip bu aksesuarların siparişini verebilirsiniz ve kolaylıkla en ucuz fiyatlara evinize gelirler. Sonra da gelsin yeni mobilyalar. :)

    İyi günler dilerim,

    Öner TÜRKSEVER

    YanıtlaSil
  4. Evet odam teyzemle annem sayesinde daha ferah oldu teşekkür ederim canım teyzem seni seviyorum :)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)